HTML

Lehet Más a Politika - Budaörs

Fontosabb tudnivalók

Gyere tovább!

Bookmark and Share

Lehet más a politika! - Politics can be different

Promote Your Page Too

Fotók

Friss topikok

LMP-feladat

2010.04.01. 10:45 vadorx

A http://torokgaborelemez.blog.hu/ - n, március 30-i bejegyzésében Török Gábor arról értekezik, mely pártok okozhatnak meglepetést az Országgyűlési Választásokon:

"Sok mindent el tudok képzelni, hiszen egy választás tele van kiszámíthatatlansággal, mégis ezek többsége ma elképzelhetetlennek tűnik. Talán csak egy olyan van ezek közül, ami után azt mondanám, ha nem is volt várt, de benne volt a pakliban: ez pedig az LMP meglepően jó szereplése. Ha az LMP le tudja küzdeni az eléjük tornyosuló ismertségi (vagy inkább ismeretlenségi) korlátot, a körülmények számukra szerencsés alakulása és a szűkös erőforrásokhoz képest jól menedzselt jelöltállítás miatt tömegesen kínálhat menekülő utat azon szavazók számára, akik képtelenek választani a többiek alkotta étlapról."

Mégegyszer: Péntek (április 2.), 18 óra, Budaörs - Jókai Mór Műv ház, Lakossági Fórum Jávor Benedekkel és Görög Balázzsal!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpbudaors.blog.hu/api/trackback/id/tr751886355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása