HTML

Lehet Más a Politika - Budaörs

Fontosabb tudnivalók

Gyere tovább!

Bookmark and Share

Lehet más a politika! - Politics can be different

Promote Your Page Too

Fotók

Friss topikok

Döntésre vár...

2010.03.17. 21:35 gorogbalazs

...a státusza jelen pillanatban a Budaörs központú 9. sz. egyéni választókerület LMP-s jelöltjének az OVB honlapján. Ma délután 907 ajánlószelvényt adtunk át a helyi választási irodán.

Szeretném ezúton megköszönni mindazoknak, akik tartották a lelket bennem az elmúlt hetekben, akik kopogtattak az átlagosnál hűvösebb télutón-tavaszelőn, akik a postaládákba juttatták vész-szórólapjainkat, akik az ország bármely pontjából előkerült 9. választókerületi kopogtatócédulákat eljuttatták hozzánk, akik a kitelepülésekről a központba vitték őket, akik még ma is hívtak, hogy szeretnék nekünk adni az ajánlószelvényeket, akik mozgósítottak az egész országban, akik az LMP-t útjára indították, akik névtelenségbe burkolózva gyűjtöttek nekünk (gyakran 10-20 cédulát), akik segítettek a vész-szórólapok elkészítésében, mindazon médiáknak, akik kerestek minket és lehetőséget nyújtottak a megjelenéshez, akik a gyűjőhelyeket felajánlották, és mindenekelőtt mindazoknak, akiknek kitöltött ajánlószelvényeit ma módunkban állt átnyújtani a Választási Bizottságnak. 

Felemelő érzés volt ott ülve látni, hogy mennyien bíznak az LMP sikerében. Remélem, nem hagytam ki senkit. 

Köszönettel,

Görög Balázs

2 komment

Címkék: lmp ajánlószelvény

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpbudaors.blog.hu/api/trackback/id/tr261848255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sebiXXII 2010.03.17. 22:35:26

Nagyon örülök a sikerednek ill sikereteknek innen a XXII.kerületből! (amely nem lehet véletlen!!!/

Aszpartám 2010.03.19. 15:38:30

Vigyázat, spoilerveszély!...

MEGVAN!!! :) Hatalmas gratula Balázsnak!
süti beállítások módosítása