HTML

Lehet Más a Politika - Budaörs

Fontosabb tudnivalók

Gyere tovább!

Bookmark and Share

Lehet más a politika! - Politics can be different

Promote Your Page Too

Fotók

Friss topikok

Lehet Más a Politika Budaörsön is - Nagy Mihály, a 1. sz. választókörzet egyéni jelöltjének bemutatkozója

2010.08.30. 22:48 gsmisi

Nagy Mihály vagyok, 37 éves építészmérnök.

Hiszem, hogy csak akkor van értelme bármit is csinálni, ha azt a lehetséges feltételek mellett, a legmagasabb színvonalon tudjuk tenni oly módon, hogy közben örömünket leljük benne.

 

 

 

 

 

11 éve az egyetemi éveim alatt indítottam el építész irodámat, melyet barátommal, cégtársammal vezetek azóta is. Magas elvárásaim vannak mind magammal, mind a munkámat segítő emberekkel szemben. 2008 óta foglalkozom az energiatakarékos passzívházak tervezésével. A fenntartható építészetnek egy olyan formáját találtam meg ezáltal, melyet mind emberi, mind szakmai oldaról támogatni tudok, melyet büszkén vállalhatok gyermekeim előtt. Talán sorsszerű, hogy épp ez a tevékenységem hozott öszze az LMP-vel.

Az LMP értékrendje, a hazai politikai élet megváltoztatásának lehetősége ébresztette bennem azt a szimpátiát, mely a tagok és szimpatizánsok megismerését követően formálódott logikus gondolattá, hogy tényleg lehet más a politika!

Hiszem, hogy az igazi demokráciában olyan emberekre van szükség, akik az általuk képviseltekkel élő, személyes kapcsolatot tartanak fennt és feléjük elszámolási kötelezettséggel tartoznak.

Amennyiben bizalmat szavaznak személyemnek, úgy az Önök érdekeit szeretném képviselni, az Önök problémáit megoldani, a rám bízott tisztség biztosította lehetőségeken belül.  A választókörzetem prioritásain túl maximálisan támogatom az LMP elképzeléseit az önkormányzat takarékos gazdálkodásáról és az infrastruktúra korszerű, de fenntartható módon történő fejlesztéséről.

Budaörs 2010 08.30.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpbudaors.blog.hu/api/trackback/id/tr952260242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása