HTML

Lehet Más a Politika - Budaörs

Fontosabb tudnivalók

Gyere tovább!

Bookmark and Share

Lehet más a politika! - Politics can be different

Promote Your Page Too

Fotók

Friss topikok

Lehet Más a politika Budaörsön is_Müller Richárd Lukács, a 2. sz. választókerület egyéni jelöltjének bemutatkozója

2010.09.12. 08:06 gorogbalazs

 

Korrekt, pártérdekek felett álló döntésekben szeretnék részt venni, és olyan javaslatokat kívánok tenni/megszavazni, ami jó Budaörsnek, jó a benne élő polgároknak.
 
39 éves vagyok, 1996 óta élek Budaörsön feleségemmel, Bangha Ágnessel. Fiunk, Barnabás 7 éves.(A képen még csak 4 éves volt:-)
Mérnök-közgazdász végzettségemet a Budapesti Műszaki Egyetemen és a Budapesti Közgazdasági Egyetemen szereztem. Nagy vállalatoknál dolgoztam kontrollerként, azaz készítettem terveiket, ellenőriztem működésüket, költséghatékonyságukat, továbbá beruházások engedélyezését, gazdaságossági számítását végeztem. Jelenleg informatikai tanácsadóként dolgozom, megoldom kollégáim és a vállalat informatikához kötődő problémáit.
 
 
Budaörs fejlesztéseibe nagyobb beleszólás kell a polgároknak, hogy véleményükkel kiküszöbölhetők legyenek az eddigi hibás döntések, pl.: közösségi életnek is szánt Önkormányzati Hivatal épülete megfelelő termek nélkül, főút rekonstrukció bicikli út nélkül, uszoda 25 méteres medencével, strand autópálya mellé, napkollektorok nélkül, iskola a hegy felöli oldalon lakóknak az autópálya mellé.
Budaörsnek az ideihez hasonló költségvetést nem lehet hosszú távon fenntartani (közel 2x annyit költünk felhalmozási kiadásra, mint amennyi az erre fordítható bevételünk), a gazdasághoz is értő képviselőkre van szükség.
Az Önkormányzat gazdálkodásának szigorú ellenőrzésével, a szerződések összegeinek alacsony szinten tartásával lehetőség nyílik több pénzt fordítani akár szociális kiadásokra vagy fejlesztésekre, amivel Budaörs nem csak az 1 főre jutó bevételével, hanem szolgáltatásaival is kiemelkedik.
 
Nem azzal van baj, hogy eddig milyen fejlesztések történtek, azokra szükség volt, hanem azzal, hogy milyen áron! (A múlt évről csak néhány példát: egy óvodában faház kifestése 4 millió Ft-ért, egy tornaterem ablakának cseréje 1 millió Ft/ablak, egy óvoda fűtésének máshová helyezése: 14 millió Ft, vagy akár az idei óvoda bővítés 80 fővel: 500 millió Ft-ért /kb.25 db 100m2-es lakás ára/.)
 
Az LMP céljai egybeesnek az én nézetemmel: nem egymással viaskodó pártokra van szükség, a polgároknak joguk van jobban beleszólni a döntésekbe. A fentiek eléréséhez kérem támogatásukat.
 
Elérhetőségeim:
Tel.:    0620-4599441

E-mail: muller.richard@freemail.hu

Szólj hozzá!

Címkék: lmp budaörs választás

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpbudaors.blog.hu/api/trackback/id/tr682289893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása