HTML

Lehet Más a Politika - Budaörs

Fontosabb tudnivalók

Gyere tovább!

Bookmark and Share

Lehet más a politika! - Politics can be different

Promote Your Page Too

Fotók

Friss topikok

Válasszunk tudatosan, avagy döntsenek a színek?

2010.09.29. 16:33 Müller Richárd Lukács

 

Életünk során számos esetben kell döntenünk magunk vagy hozzátartozónk érdekképviseletét illetően. Legyen szó gyermekünk óvónőjéről, bankunkról, vagy országgyűlési képviselő választásról, minden esetben különböző szempontok alapján tesszük le voksunkat.

A másik fél iránti bizalmunk, a „jó ügybe” vettet hitünk mellett a legfontosabb, hogy mennyire személyes ez a képviselet. Más-más szempontok kerülnek előtérbe, ha a család szülész-nőgyógyásza és megint más, ha egy Európa parlamenti képviselő személye a tét.

A hozzánk közelieket vagy saját magunkat közvetlen érintő kérdésekben általában igen alaposan járunk el. Vizsgáljuk választottunk emberi, szakmai hozzáállását, ellenőrizzük múltját, jövőképét.

Az önkormányzati képviselő választás során olyan emberre adhatjuk le voksunkat, aki hatással lesz közvetlen környezetünkre, életminőségünkre. Minőségi változást hozhat gyermekeink oktatásában, javíthat szüleink egészségügyi ellátásán, egyszerűsítheti közlekedésünket, biztonságosabbá teheti hétköznapjainkat.

Ez a választás valamennyiünk személyes ügye. Válasszanak tudatosan, kérdezzék jelöltjeiket elérhetőségeiken, hogy miként fogják Önöket képviselni. Milyen lehetőséget adnak Önöknek, hogy felvessék problémáikat és miként adnak majd számot tetteikről, melyekkel azok megoldását keresték.

Kérünk minden budaörsi választópolgárt, éljen a demokrácia adta

lehetőségekkel, hozzon felelős döntést mindannyiunkért.

 

<szerző: Nagy Mihály>

 

 

Mi abban hiszünk, ha LMP-s jelöltre szavaz, akkor dönt jól, és megvalósíthatjuk közös céljainkat.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpbudaors.blog.hu/api/trackback/id/tr772332546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása